Search
Close this search box.
  • Sa ei ole veel tooteid lisanud.
Ostukorvi
Kokku: 0,00 
  • Sa ei ole veel tooteid lisanud.
Ostukorvi
Kokku: 0,00 

Kuu: juuli 2024

Vali uus reaalsus: lõpeta kurtmine ja muuda oma maailma

“Kurtmine oma olude üle on liim, mis hoiab meid nende küljes kinni.”

Kurtmine on sisuliselt vastupanu vorm. Kui sa kurdad, siis sa seisad vastu sellele, mis on. Meie kõigi olukordades on alati aspekte, mille eest olla tänulik. Vahel tundub, et justkui “peaksime” mingite asjade eest tänulik olema, kuid tegelikult saame juba automaatselt olla nende eest tänulikud. Isegi kui me ei keskendu teadlikult sellele tänulikkusele, on see seal olemas. Tänulikkus saab olla pidev olek, kui me sellele teadlikult tähelepanu pöörame.

Teadvustatud meel saab keskenduda korraga ainult ühele asjale, seega kui sa keskendud oma oludele, millega sa rahul ei ole (st kurtmine), siis sa ei saa samal ajal keskenduda neile aspektidele, mille eest sa oled tänulik. Teisisõnu, sa ei saa üheaegselt millegi üle kurta ja samal ajal millegi eest tänulik olla. Kurtmine loob negatiivse tsükli, mis toob ellu omakorda rohkem rahulolematust ja pettumust.

Me saame alati valida, millele me keskendume. Siin on “saladus” paremate olude manifesteerimiseks. Ära proovi MUUTA olusid. Selle asemel VALI uued olud. Lõpeta kurtmine ja vastupanu, aktsepteeri, et praegu on nii, nagu on, kuid uus tulevik on alati valitav. Meie teadvus ja mõtted mängivad olulist rolli meie reaalsuse loomisel. Vali teadlikult uued olud ja tunne neid, nagu nad juba eksisteeriksid, tänulikkusega nii tihti kui võimalik. Kasuta visualiseerimist ja aktiivset meditatsiooni.

Leiad palju sobilike praktikaid Supermina valikust.

Pro tip: uued olud eksisteerivad kvantväljas, kus on lõputud võimalused. See ei ole lihtsalt sunnitud positiivne mõtlemine. Kvantfüüsika põhimõtted näitavad, et meie mõtted ja kavatsused mõjutavad füüsilist reaalsust. Jällegi, VALI, ära proovi MUUTA. Vali oma mõistusega ja väline maailm järgneb. See vajab lihtsalt teadmii, aega ja järjepidevust. Ja teadmiste sa just hetkel siit saadki.

Puud ei kasva üleöö, kuid ma võin kinnitada, et väline maailm muutub, kui sa muudad oma mõtlemist. See on meie reaalsuse fundamentaalne seadus. See protsess vajab kannatlikkust ja usaldust. Vahel võib tunduda, et asjad ei muutu nii kiiresti, kui me sooviksime, kuid pidev keskendumine positiivsetele muutustele toob lõpuks kaasa soovitud tulemused.

Lõpeta keskendumine sellele, millega sa rahul ei ole, ja VALI uued olud. Tunne neid, nagu nad juba eksisteeriksid. Tunne tänulikkust, mida sa tunned, kui nad on materialiseerunud, selle asemel, et proovida praeguseid olusid jõuga MUUTA.

Meil kõigil on võime muuta oma elu ja olusid, muutes oma mõtteid ja keskendumist. Alusta väikestest asjadest ja märka, kuidas sinu ümber hakkab muutuma.

Seega, kui sa tunned end järgmine kord rahulolematuna ja tahad kurta, peatu hetkeks ja mõtle sellele, mille eest oled tegelikult juba tänulik. Keskendu sellele ja märka, kuidas sinu tuju ja vaatenurk muutuvad. See lihtne muutus aitab sul luua parema ja rahuldustpakkuvama reaalsuse.

 

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

Jaga inspiratsiooni

Kuidas juhtida oma emotsioone ja suurendada teadlikkust

Emotsioonide juhtimine on kunst, mis nõuab teadlikkuse suurendamist ja enda tunnetega kontaktis olemist. Meie tunded mõjutavad otseselt meie igapäevaelu ja heaolu, seetõttu on oluline õppida neid teadlikult käsitlema. Just siin peitubki Supermina praktika jõud – emotsioonide teadvustamine ja juhtimine viib meid sügavamale enesetundmise ja tasakaalu poole.

Suurenda oma teadlikkust

Esimene samm emotsioonide juhtimisel on teadlikkuse suurendamine. See tähendab, et pead õppima oma tundeid jälgima ja mõistma ilma neid hinnangute või kriitikata. Kui häälestad end oma tunnetele ilma hinnanguid andmata, suudad neid tõhusamalt töödelda ning hakkama saada. Sageli püüame oma tundeid maha suruda või vältida, sest need võivad tunduda ebamugavad või hirmutavad. Sellega on seotud paljud muud probleemid, kus üritatakse tundeid kas asendada või alla suruda erinevate vahenditega. Minu enda puhul näiteks emotsionaalne söömine.

Teadlikkus tähendab nende tunnete aktsepteerimist sellistena, nagu nad on – see on vajalik samm, et neist lahti lasta ja edasi liikuda.

Hinga sügavalt ja jää hetke

Sügav hingamine on võimas vahend, mis aitab meil jääda hetke ja vältida impulsiivset reageerimist. Kui tunned tugevaid emotsioone, võta hetkeks aega ja hinga sügavalt sisse ning välja. Kujuta ette, kuidas igal hingetõmbel rahu ja tasakaal täidavad sinu keha, ning igal väljahingamisel vabastad sa pingeid ja negatiivsust. See lihtne praktika aitab rahustada meelt ja keskenduda praegusele hetkele, tuues sind tagasi iseenda keskmesse.

Hingamine on elu alus, ja kui me suudame teadlikult hingata, suudame ka teadlikult elada. Sügav hingamine aitab meil maanduda ja hoida end keskendunud, isegi kui meie ümber on kaos. See on nagu ankur, mis hoiab meid kindlalt paigal, kui tormimeeleolud püüavad meid kaasa haarata.

Tunne oma emotsioone füüsiliselt

Luba endal tunda oma emotsioone füüsiliselt oma kehas. Ära püüa neid maha suruda või kontrollida. Tunnetades emotsioone kehas, aitad neil loomulikult mööduda. Võid tunda raskust rinnus, pinget õlgades või ärevust kõhus – need on kehalised märgid, et emotsioonid otsivad väljapääsu. Selle asemel, et neid maha suruda, keskendu nende tunnete aktsepteerimisele ja vabastamisele.

Keha ja vaim on omavahel tihedalt seotud, ja kui me lubame oma kehal tundeid kogeda, aitame neil kiiremini mööduda. Kui tunned, et emotsioonid on liiga ülekaalukad, võid kasutada lihtsaid kehalisi harjutusi, nagu käte raputamine või venitamine, et vabastada pinged ja taastada energia vool. Luba endal kogeda ja vabastada, et luua ruumi uutele ja positiivsetele tunnetele.

Ole hetkes

Oma emotsioonidega toime tulemiseks ja nende vabastamiseks on oluline olla hetkes. Hetkes olemine tähendab täielikku kohalolu ja teadlikkust sellest, mis praegu toimub. See aitab sul vältida minevikus kinni olemist või tuleviku pärast muretsemist. Kui oled täielikult kohal, suudad oma tundeid paremini mõista ja töödelda. See annab sulle võimekus vaadata oma emotsioone objektiivsemalt ja mitte lasta neil end kontrollida.

Hetkes olemine ei tähenda ainult füüsilist kohalolekut, vaid ka vaimset ja emotsionaalset kohalolu. See on teadlik valik, mis võimaldab sul sügavamalt ühenduda iseendaga ja ümbritseva maailmaga. Praktiseerides hetkes olemist, arendad sa oskust jääda rahulikuks ja tasakaalukaks ka kõige keerulisemates olukordades.

Kokkuvõtteks

Emotsioonide juhtimine on oskus, mida saab arendada teadlikkuse ja hetkes olemise kaudu. Hinga sügavalt, luba endal tunda oma emotsioone füüsiliselt ja ole hetkes. Need lihtsad, kuid tõhusad sammud aitavad sul oma tunnetega paremini toime tulla ja neid vabastada, luues seeläbi rahulikuma ja tasakaalukama elu. Emotsioonide teadlik juhtimine ei ole mitte ainult vahend kriiside lahendamiseks, vaid ka tee sügavama enesetundmise ja sisemise rahu leidmiseni.

Luba endal kogeda oma emotsioone täielikult ja teadlikult, sest just nii suudad nendega parimal viisil toime tulla. Supermina toetab sind sinu teekonnal emotsioonide teadlikul juhtimisel ja sisemise rahu leidmisel. Meie eesmärk on aidata sul saavutada tõeline harmoonia ja tasakaal oma elus, kasutades praktilisi ja tõhusaid meetodeid.

Soovitatavad harjutused ja meditatsioonid

  • Sügav hingamine: Harjuta sügavat hingamist, et rahustada oma meelt ja keskenduda praegusele hetkele.
  • Teadlikkuse meditatsioon: Mediteeri, et suurendada teadlikkust oma emotsioonidest ja õppida neid ilma hinnanguteta vaatlema.
  • Kehatunnetuse praktika: Luba endal tunda oma emotsioone füüsiliselt kehas ja jälgi, kuidas need loomulikult mööduvad.

Soovitatud Supermina meditatsioonid

Alusta oma teekonda juba täna ja avasta, kuidas teadlikkuse suurendamine võib muuta sinu elu rahulikumaks ja tasakaalukamaks.

 

 

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

Jaga inspiratsiooni

Kuidas meditatsioon rahustab ja vaigistab murelikke mõtteid ning ärevat meelt

Me toidame ärevust 70,000+ mõttega päevas

Ärev meel on nagu kuulipilduja, tulistades ühe hirmutava ja muret tekitava mõtte teise järel: “Miks ma ütlesin midagi nii rumalat? Miks nad ei meeldi mulle? Miks mul pole energiat? Kas ma hakkan haigeks jääma? Kas keegi üldse kunagi armastab mind? Kas mul on kunagi piisavalt raha? Miks ma ei suuda olla edukas? Miks ma ei suuda kaalust alla võtta?” Kindlasti oled selliste mõtetega tuttav.

Teadlased on hinnanud, et inimese mõtete arv on umbes 70 000 päevas – see tähendab, et murelik, ärev meel võib sõna otseses mõttes tekitada uue negatiivse mõtte iga paari sekundi järel! Kuigi me kõik kogeme aeg-ajalt häirivaid ja negatiivseid mõtteid, siis ärev meel suudab neid palju rohkem genereerida. Seega pole ime, et paljud ärevuse all kannatavad inimesed tunnevad end justkui halvatuna.

Nii oli lugu ka minu endaga – aju genereeris mõtteid ja keha vastas  emotsioonidega ja füüsiliste sümptomite sh paanikahoogudega. Igapäevane võitlus, kus minu meel oli pidevalt ülekoormatud negatiivsetest mõtetest, mis kurnasid nii vaimselt kui füüsiliselt. Paanika ja ärevus muutusid minu igapäevaelu lahutamatuks osaks, tekitades tunde, et olen oma mõtete ja tunnete vang. Elasin igapäevaselt surmahirmus. Seega olen isiklikult sellega kokku puutunud ja tean kui keeruline on igapäevane toimetulek ja seljatamine. Tänaseks olen diagnoositud depressiooni, ärevuse ja paanikahood seljatanud just nende meetoditega, mida jagan.

Alguses oli keeruline leida vaikust ja rahu oma mõtetes, kuid järjepidevalt harjutades hakkasin märkama muutusi. Meditatsioon aitas mul õppida vaatlema oma mõtteid ilma nendega kaasa minemata, andes mulle võimaluse leida sisemine tasakaal ja rahu. Lisaks meditatsioonile muutsin kogu oma mõttemaailma, identiteedi ja paljud harjumused sh toitumise.

Kuidas meditatsioon aitab ärevuse jooksurattalt maha hüpata

Mis on parim viis üleaktiivse meele rahustamiseks? Meditatsioon. Kui võtad meditatsiooniga aja maha ärevuse “jooksurattalt”, siis sa ei kuluta enam oma väärtuslikku energiat hirmupõhistele mõtetele. Meditatsioon õpetab sind olema hetkes kohal ja lubab sul vabastada end pidevatest murelikest mõtetest, mis sageli ei vasta tegelikkusele. Näiteks mäletame suurt osa minevikusündmustes erinevalt sellest, kuidas need tegelikult toimusid! Kui sa pühendud meditatsioonile, hakkad märkama, kuidas sinu sisemine rahu ja tasakaal taastuvad.

Mida see täpselt tähendab? Vähenevad igal nurgal ootavad negatiivsed “mis siis, kui” stsenaarimid ja katastroofid. Meditatsioon aitab sul mõista, et need mõtted on sageli irratsionaalsed ja põhinevad hirmudel, mis ei pruugi kunagi tõeks saada ja enamasti ei saagi. Meditatiivne mõtteviis on imeline asi. Selle asemel, et korrata eilseid tragöödiaid uuesti ja uuesti ning mõelda välja homseid muresid, lõpetab meditatsiooni kohalolek õnne rööviva, närve kulutava mentaalse ajarändamise. Sa hakkad elama rohkem hetkes, kogedes iga hetke täiel rinnal.

Kuidas meditatsioon rahustab meelt

Kui sa enam ei usu oma hirmudesse ja muredesse, kui sa enam ei mõtle üle minevikku ega muretse lõputult tuleviku pärast – saad kogeda joovastavat vaikust iga mõtte vahel. See on hetk, kus sa tõesti tunned, kuidas sinu meel saab puhata ja taastuda. Meditatsioon võimaldab sul lõpuks kogeda ennast oma kõige tõelisema, puhtama ja loomulikuma seisundina – rahu seisundina. Sa hakkad mõistma, et tõeline rahu ja õnn ei tule väljastpoolt, vaid sinu enda sisemusest.

Meditatsiooni abil õpid sa eristama tõelisi probleeme kujuteldavatest hirmudest ja muredest. Sa muutud teadlikumaks oma mõtetest ja emotsioonidest, suutes neid paremini hallata ja kontrollida. Meditatsioon õpetab sind vabastama negatiivseid mõtteid ja emotsioone, andes teed positiivsematele ja rahulikumatele mõtetele. See on nagu vaimne puhkus, mis annab sulle võimaluse taastuda ja uuesti keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline.

Ärevuse leevendamine: meditatsioon neutraliseerib mõtete polaarsuse

Elame polariseeritud ühiskonnas, mis armastab kõike sildistada – must või valge, rikas või vaene, kole või ilus, usklik või ateist jne. Samamoodi kipuvad inimesed sildistama oma mõtteid. See on “hea” mõte, see on “halb” mõte, ma “peaksin” mõtlema seda, ma “ei peaks” mõtlema seda jne. Need sildid loovad meie meeles pideva konflikti ja pinge, mis ainult suurendab ärevust ja stressi.

Kui me hakkame võitlema oma “halbade” mõtetega, kui me hakkame kartma teatud mõtteid, toob see ainult kaasa rohkem samasuguseid mõtteid. See millele annad energia, seda suurendad oma elus.

Meditatsioon aitab sul saavutada teadlikkust oma mõtetest ja emotsioonidest, õpetades sind neid mitte sildistama ega kartma. Selle asemel õpid sa vaatlema oma mõtteid ja emotsioone neutraalselt, aktsepteerides neid sellisena, nagu need on, ilma et need sind kontrolliksid.

Kuidas meditatsioon muudab meele kartmatuks

Kuidas see töötab? Kui ilmub juhuslik mõte, õpetab teadlikkus meelele lihtsalt seda mõtet kui mõtet vaatlema. Ei midagi head ega halba. Lihtsalt mõte. See lihtne, kuid võimas harjumus aitab sul vabaneda mõtete polaarsusest ja neisse kinni jäämisest.

Näiteks: “Ma olen nii läbikukkunud. Mu elu on läbi, kui ma kaotan oma töö.” Kõrgemalt mõtlev mediteerija ütleks selle asemel: “Oh, seal on jälle see mõte. Ma olen seda varem mõelnud, ma olen siin varem olnud. Mõtted tulevad ja lähevad, see pole midagi erilist.” Selline lähenemine aitab sul mõista, et mõtted on vaid ajutised ja ei määra sinu tegelikku väärtust ega tulevikku.

Meditatsiooni jõud ei seisne mitte mingisuguses “ebaloomulikus” või “sunnitud” positiivses mõtlemises, vaid selle võimes aidata sul mõtetest “lahti lasta”. Kui sa ei lase end enam oma mõtetest mõjutada, suudad sa elada vabamalt ja rahulikumalt. Sa muutud vähem kartlikuks ja suudad paremini toime tulla igapäevaste väljakutsetega.

Meditatsioon ehitatab teadlikkuse lihast

Selle asemel, et uskuda, ärrituda või reageerida refleksiga kogu sellele jaburusele, hullumeelsusele ja hirmutavusele, mis inimese meelde tuleb, õpetab meditatsioon, et ükski mõte ei vääri sinu jagamatut tähelepanu. Mõtted tulevad ja lähevad. See on loomulik osa meie mõtteprotsessist ja meditatsioon aitab meil seda aktsepteerida.

Teadlikkuse lihase ehitamise kaudu võimaldab meditatsioon sul mõista kõige sügavamal tasemel, kuidas sinu mõtted, emotsioonid ja meel on omavahel põimunud. See põhimõtteline muutus hoiab hirmu ja mure eemal. Sa hakkad nägema, et sinu mõtted ja emotsioonid on vaid osa sinu kogemusest, mitte kogu sinu olemus. Meditatsioon õpetab sind elama rohkem hetkes, aktsepteerides seda, mis on, ja vabastades end sellest, mis ei teeni sind enam.

Regulaarne meditatsioonipraktika aitab sul arendada sügavamat teadlikkust ja mõistmist iseenda ja oma ümbruse suhtes. See loob kindla aluse, millele toetuda, kui elu muutub keeruliseks. Meditatsioon annab sulle tööriistad, et tulla toime stressi ja ärevusega, suurendades sinu üldist heaolu ja elukvaliteeti.

Soovitatud Supermina meditatsioonid

Kui soovid kogeda meditatsiooni positiivset mõju ja vähendada ärevust, soovitan alustada järgmistest Supermina meditatsioonidest:

Liitu Superminaga

Kui otsid tõhusat ja terviklikku meetodit enda identiteedi, tervise ja külluse manifesteerimiseks, siis liitu Superminaga. Supermina on unikaalne lähenemine, mis ühendab praktilise info, teaduse, toitumise, meditatsiooni, afirmatsioonid,visualiseerimised ja praktilised materjalid, et aidata sul luua oma parim versioon.

 

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

Jaga inspiratsiooni

Mida ma mõtlen, kui mainin sõna “Jumal” või “Looja”

Segaduse ja arusaamatuse vältimiseks

Kui ma räägin Jumalast või Loojast, ei pea ma silmas mõnda tegelast pilve peal, kellega oleks võimalik füüsiliselt kohtuda, ega mõnda konkreetset tegelaskuju, keda kujutatakse sageli erinevates religioonides ja mütoloogiates. Selle asemel viitan ma universaalsele loovale energiale – sagedusele, mis ühendab ja loob kõike olemasolevat. See energia on kõikjal ja alati olemas, sidudes meid kõiki üheks suureks tervikuks. Seda, kes olen mina, sina või kes iganes. Mina olen. See on energia, mis tungib läbi kogu universumi ja elustab kõiki elusolendeid, andes neile jõu ja elu. See loov energia on meie tõeline olemus.

Universaalne loov energia

See loov energia ei ole piiratud aja, ruumi ega füüsilise vormiga, vaid eksisteerib kõikjal ja alati. See on jõud, mis paneb kogu universumi liikuma, elustab kõiki elusolendeid ja loob uusi reaalsusi. See energia on lõpmatu ja piiritu, mõjutades kõike ja kõiki meie ümber. See on sama energia, mis peitub igas aatomis ja molekulis, mis moodustavad meie maailma. See energia on olemas igas looduse elemendis, igas inimeses, igas hinguses, mis meid ümbritseb. See on jõud, mis suunab planeedid oma orbiidil, paneb seemned kasvama ja hoiab tasakaalus kogu kosmost. Universaalne loov energia on elu allikas ja see, mis annab meie eksistentsile tähenduse ja eesmärgi.

Teadvuse tasand

See loov energia avaldub meie enda teadlikkuse tasandil, mõjutades meie mõtteid, tundeid ja tegevusi. Meie teadvus on osa sellest universaalsest energiast, mis tähendab, et me ei ole ainult füüsilised olendid, vaid ka vaimsed ja energeetilised olendid. Meie teadvus on ühenduses kogu universumiga, andes meile võime luua ja manifesteerida oma reaalsust. Meie mõtted ja tunded on loovad jõud, mis võivad muuta meie elu ja maailma. Kui mõistame, et meie teadvus on ühendatud universumi energiaga, avardub meie arusaam elust ja meie rollist selles. See teadmine annab meile võime valida oma mõtteid ja tundeid teadlikult, suunates neid positiivses suunas ja luues seeläbi positiivseid muutusi meie elus ja laiemas maailmas.

See energia juhib meid meie sisemiste teadmiste, intuitsiooni ja loovuse kaudu. Meie sisemine hääl ja intuitiivsed tunded on selle loova energia väljendused. See on armastus, kaastunne, ühendus ja harmoonia, mis ühendab meid kõiki ja annab meie elule sügavama tähenduse ja eesmärgi. Kui me kuulame oma sisemist häält ja järgime oma intuitiivseid juhtnööre, saame elada kooskõlas selle universaalse energiaga. Intuitsioon on meie sisemine kompass, mis suunab meid õigete otsuste ja valikute tegemisel. See on meie ühendus kõrgema teadvuse ja universumi tarkusega, mis juhatab meid meie teekonnal ja aitab meil leida oma tõelise kutsumuse ja eesmärgi.

Armastus ja ühtsus

Armastus on selle loova energia põhivibratsioon. See on jõud, mis ühendab meid kõiki ja loob harmoonia. Kui me suudame avada oma südame ja jagada armastust ja kaastunnet, loome positiivseid muutusi nii enda kui ka teiste eludes. Armastus on sild, mis ühendab meid kõiksusega ja aitavad meil kogeda tõelist ühtsust. Kui jagame armastust, elame armastusest, tõstame oma vibratsiooni ja loome harmooniat nii enda sees kui ka ümber. Armastus on jõud, mis ühendab meid kõiki ja annab meile võimaluse kogeda elu kõige sügavamat tähendust.

Armastus on tõeline maagia, sest see võimaldab meil mõelda soovitud asjadest ja muuta need reaalsuseks. Kui keskendume sellele, kuidas midagi saavutada, kaotame sageli sideme selle loova energiaga. Meie ego võib tunda rahuldust, kui ületame väljakutseid, kuid see rahulolu on ajutine ja sellele järgneb alati madalseis. See pole tõeline elu, ega tõde. Tõeline maagia tundub nagu maagia, sest mõtleme millelegi ja see muutub mateeriaks. Ja isegi kui me seda ei teadvusta, teeme seda juba praegu. Kui tunneme end madalana ja see ei tundu meile tõene või võimalik, on see lihtsalt meie ego, mis pimestab meid meie enda jõust.

Meie tõeline olemus

See loov energia on meie tõeline olemus. Meie teadvus, mitte ainult meie inimavatar, on see, mis peegeldab seda universaalset loovust. Kui me mõistame ja aktsepteerime oma jumalikku olemust, suudame ületada piirangud, mida meie füüsiline maailm ja ühiskond meile seab. Meie teadlikkus avardub ja me kogeme elu sügavamal, rikkalikumal ja tähendusrikkamal tasandil. Me oleme loojad, kellel on võime manifesteerida oma reaalsust. Meie tõeline olemus on piiritu ja igavene, ulatudes kaugemale meie füüsilisest kehast ja ajalikust eksistentsist. Meie tõeline olemus on puhas teadlikkus ja armastus, mis väljendub meie mõtetes, tunnetes ja tegudes. Kui me ühendame end selle tõelise olemusega, kogeme sügavat rahu, rõõmu ja küllust. Meie tõeline olemus on universumi peegeldus, mis väljendub meie igapäevaelus.

Kui sa ei näe seda, mida soovid, või ei tunne seda, mida tahad tunda, ei ole see tingitud sinu suutmatusest luua. Sa lood kogu aeg, lihtsalt see, mida  lood, on sama, mis sul oli eile. Sinu tõeline jõud peitub teie võimes näha ja tunda oma soove manifesteerumas. See on loova energia tõeline olemus – teadlikkus, mis muutub mateeriaks.

Lõppsõna

Kui räägin Jumalast või Loojast, viitan sellele piiritule loovale energiale, mis on meie kõigi sees ja mida me saame teadlikult kasutada oma elu ja maailma paremaks muutmiseks. See on energia, mis annab meie elule sügavama tähenduse ja ühendab meid kõiki. Võta aega, et süveneda oma sisemusse, kuulata oma hinge häält ja ühenduda oma jumaliku olemusega. Meie tõeline jõud peitub meie võimes armastada, kaastunnet jagada ja elada kooskõlas oma looja teadvusega. See on kõik, mis olemas on. See olen mina (I AM). See on elu sügavaim tõde, mis vabastab meid illusioonidest ja toob meid tagasi meie tõelise olemuse juurde.

 

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

Jaga inspiratsiooni

Muretsemine on kujutlusvõime kasutamine millegi loomiseks, mida sa ei soovi

Muretsemine on kujutlusvõime kasutamine millegi loomiseks, mida sa ei soovi. Muretsemine võib tekitada stressi, ärevust ja isegi füüsilisi vaevusi. Kui me pidevalt muretseme, hakkab meie keha tootma stressihormoone, mis võivad pikemas perspektiivis kahjustada meie immuunsüsteemi ja üldist tervist. Muretsemine võib viia unetuse, kõrge vererõhu ja südamehaigusteni. Siiski on muretsemine õnneks vaid üks viis, kuidas me kasutame oma kujutlusvõimet. See on viis, kuidas me oma mõtetega loome negatiivseid stsenaariume ja ootusi, mis sageli ei vasta tegelikkusele.

Aga mis juhtuks, kui suunaksime selle kujutlusvõime positiivsete asjade loomiseks? Kujutle hetkeks, kuidas sinu elu muutuks, kui kasutaksid sama energiat ja vaimset ressurssi, mis praegu kulub muretsemisele, hoopis positiivsete stsenaariumite loomiseks. Mis juhtuks, kui sa visualiseeriksid oma eesmärkide saavutamist ja edukat tulevikku? Kujutle, kuidas su elu paraneks, kui suudaksid näha lahendusi seal, kus varem nägid probleeme, ja võimalusi seal, kus varem nägid takistusi.

Kujutlusvõime jõud

Meie kujutlusvõime on võimas tööriist, mis suudab luua reaalsuse nii heas kui halvas mõttes. Kui kasutame oma kujutlusvõimet muretsemiseks, loome negatiivseid stsenaariume, mis sageli ei vasta tegelikkusele. Kujutlusvõime ei tunne piire ja selle abil suudame luua erinevaid stsenaariume, nii positiivseid, neutraalseid, kui ka negatiivseid. Valik on sinu enda kätes.

Muretsemise mõju

Muretsemine ei ole lihtsalt ajutine emotsionaalne seisund; see võib kujuneda krooniliseks harjumuseks. Kui see on su harjumuseks, siis on see ka sinu identiteediks, sest oled nii valinud. Krooniline muretsemine võib põhjustada unetust, seedimisprobleeme ja isegi südame-veresoonkonna haigusi. Psühholoogiliselt võib see viia ärevushäirete ja depressioonini.

Positiivne fookus

Selle asemel, et keskenduda negatiivsetele võimalustele, proovi suunata oma kujutlusvõime positiivsete stsenaariumite loomiseks. Kujutle, kuidas asjad lähevad hästi, kuidas lahendused ilmnevad ja kuidas sa saavutad oma eesmärgid.

Kasuta positiivseid kinnitusi, et tugevdada oma positiivset mõtlemist. Näiteks: “Ma olen rahulik ja enesekindel.” “Ma usun, et kõik läheb hästi.” Positiivsed kinnitused aitavad ümber programmeerida alateadvust ja luua positiivsemat mõtteviisi.

Teadlik mõtlemine

Kui märkad, et hakkad muretsema, peatu ja küsi endalt: “Kas see on tõesti midagi, mida ma tahan luua?” Suuna oma mõtted teadlikult sellele, mida tahad luua ja kes olla.

Harjutus: Positiivse visualiseerimise tehnika

  1. Leia vaikne koht, kus saad keskenduda ja rahulikult istuda.
  2. Sule silmad ja võta mõned sügavad hingetõmbed.
  3. Kujuta ette olukorda, mis sind muretsema paneb, kuid selle asemel, et näha probleeme, kujuta ette, kuidas kõik laheneb parimal võimalikul viisil.
  4. Tunneta positiivseid emotsioone, mis kaasnevad selle lahendusega – rõõm, kergendus, rahulolu.
  5. Korda seda harjutust regulaarselt, et tugevdada oma positiivset fookust.

 

Kokkuvõtteks kujutlusvõime osas

Muretsemine on kujutlusvõime kasutamine millegi loomiseks, mida sa ei soovi.”Selle asemel, et kasutada oma väärtuslikku kujutlusvõimet muretsemiseks, suuna see positiivsete ja toetavate stsenaariumite loomiseks. Nii saad kasutada oma mõttejõudu enda kasuks ja luua elu, mida tõeliselt soovid elada.

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

Jaga inspiratsiooni

Projitseeri õnn reaalsusesse

Mida teised inimesed ütlevad või teevad ning millised kavatsused neil on, puudutavad meid harva otseselt. Inimeste reaktsioonid ja käitumine peegeldavad nende vaatenurki, haavu ja kogemusi, mitte meie omasid. Olgu see siis positiivne või negatiivne, see räägib rohkem nende enda sisemisest maailmast kui meist.

Inimeste reaktsioonide mõistmine

Igaühe perspektiiv on unikaalne:
Iga inimene vaatab maailma läbi oma ainulaadse perspektiivi, mis on kujunenud nende isiklike kogemuste ja sisemiste haavade põhjal.
Seetõttu ei pruugi nende reaktsioonid ja käitumine olla seotud meiega, vaid pigem nende enda seesmise maailmaga, olenevalt millises seisus see antud hetkel on.

See pole enamasti isiklik:
Kui meid kiidetakse või kritiseeritakse, on see sageli pigem peegeldus sellest, kuidas teine inimene end sel hetkel tunneb, kui meist endist. Tihti ei ole tegemist isikliku rünnakuga, vaid inimese väljendusviisiga, mis peegeldab nende praegust meeleseisundit ja emotsioone.

Ära tõtta järelduste tegemistega

Ära tee kiireid järeldusi:
Kui satud vastamisi kellegi reaktsiooniga, võta aega, et mõista, et nende reaktsioonid on sügavalt juurdunud nende endi elukogemustesse ja tunnetesse. Võib-olla on neil keeruline periood või nad tegelevad probleemidega, mis ei ole seotud üldse sinuga. Võib-olla on neil just tänane päev halb. Empaatia ja mõistmine aitavad säilitada rahu ja vähendada konflikte.

Ole kaastundlik ja mõistev:
Püüa olla kaastundlik ja mõistev, kui teised reageerivad ootamatult. Mõistmine, et nende reaktsioonid on nende enda probleemide ja vaatenurkade tulemus, aitab sul säilitada rahu ja mitte võtta asju isiklikult.

Kuidas projitseerimisega õnne luua

Sisemine rahu ja õnn:
Keskendu oma sisemise rahu ja õnne loomisele. Kui sa oled sisemiselt rahulik ja õnnelik, ei saa välised sündmused ja teiste inimeste reaktsioonid sind kergesti häirida.

Sisemine armastus ja tänulikkus:
Keskendudes oma sisemisele armastusele ja tänutundele, saad sa luua tugeva aluse, mis aitab sul avada südame ja mõista sügavamalt nii ennast kui teisi. Mõtle kuidas armastus mingis olukorras käituks.

Teadlikkus oma mõtetest ja tunnetest:
Oma mõtete ja reaktsioonide teadlik jälgimine võimaldab sul mõista oma sisemist maailma sügavamalt. Püüa mõista, kuidas saad igas olukorras väljendada armastust ja tänu. See omakorda võimaldab sul reageerida väljakutsetele rahulikult ja tasakaalukalt, isegi kui teiste käitumine on järsk või provotseeriv.

Lõppsõna

Mida teised ütlevad või teevad, peegeldab rohkem nende enda vaatenurki ja kogemusi kui sind. Enamasti pole see isiklik. Ära tõtta järeldusi tegema, kui oled vastamisi kellegi reaktsiooniga. Projekteeri õnn reaalsusesse, keskendudes oma sisemisele rahule ja õnnele. Ole kaastundlik ja mõistev, säilitades rahu ja tasakaalu, olenemata välistest sündmustest.

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

Jaga inspiratsiooni

Kuidas muuta manifesteerimine enda jaoks toimivaks

Miski ei muutu, kui sa ise ei muutu. Me kõik oleme oma elu loojad, jumalad, kes uurivad, mida tähendab olla ise. Me oleme ühtne tervik. Manifesteerimine on viis, kuidas me seda uurimist teostame. Põhimõte on lihtne: sa koged väliselt seda, mida valid kogeda sisemiselt.

Aja jooksul hakkavad sinu uskumused enda ja elu kohta väljapoole ilmnema – see ongi manifesteerimine. See juhtub siis, kui tunned end sisemiselt loomulikult selles olekus, mida soovid. Siin võib esineda viivitus: sa võid leida oma soovi täiusliku seisundi kohe, kuid see ei pruugi kohe ilmneda. Kui tegemist on lihtsa manifestatsiooniga, näiteks mingi konkreetse asja nägemine, ilmub see tõenäoliselt kiiresti. Kui tegemist on suurema muutusega, koged tõenäoliselt sündmuste jada, mis paneb sind oma uskumusi, soove ja eesmärke kahtluse alla seadma. Igal juhul ei saa midagi väliselt muutuda, kui sa ei muutu sisemiselt.

Pole otseteed ega maagilist nuppu, mis muudaks maailma ilma, et sa ise muutuksid. Trikk on püsivuses. Kui lõpetad püsivuse mingis olekus, siis on see lihtsalt sellepärast, et sa tegelikult ei taha seda. Ainult sina saad otsustada, mida sa tahad kogeda. Ainult sina saad anda endale vabaduse kogeda, mida tahad. Sa võid olla armastuses, õnnes, rikkuses just praegu. Pead mõistma, et väline maailm on sinu sisemise maailma peegeldus, miski ei muutu väljas, kuni sa ise ei muutu. Ära lase end hüpnotiseerida oma peegeldusega.

Pole muud reaalsust kui see, mida sa praegu elad, kogedes seda “mina olen”. Kahjuks pole otseteed mõistmiseks, et pole eraldatust sinu ja maailma vahel, ilma seda kogemata. Kuid hea uudis on see, et kui hakkad sellele tähelepanu pöörama ja püsivust praktiseerima, satud automaatselt kõigile vajalikele kogemustele, et näha oma soovitud oleku täitumist. Lõpuks pead ka lahti laskma ja usaldama, et universum ei ole siin, et sind kahjustada, vaid lihtsalt peegeldab seda, kes sa oled, sulle endale.

Me oleme jumalad, kes on oma peegelduse lummusesse jäänud. See on lihtsalt jumala viis mängida. Manifesteerimine on meie viis peitusemängu mängida. Peegel on universum ja me vaatame oma peegeldusele otsa. Universum on lõpmatu ja kõik on alati olemas. Sina pole teistsugune, sul on samuti kõik alati olemas.

Pole muud aega kui praegu. Keskendumine millelegi manifesteerimisele, eesmärgid ei too seda asju sinuni reaalsuses lihtsalt niisama. Lõppeesmärgis elamine, oma kujutluses aktsepteerimine, et sa elad seda elu, mida tahad elada, loob selle. Usalda seda, usalda ennast. Maailm liigub aeglasemalt kui su kujutlus, kuid see tuleb sinu sisemisele reaalsusele vastu. Pole muutust väliselt, kui pole muutust sees. Ela täpselt nii, nagu oleksid seal, kus tahad olla. Sa oled see, mida sa usud end olevat.

Kuidas manifesteerimine toimib:

  1. Määra oma tõeline soov
    Leia aega, et välja selgitada, kes sa tõeliselt tahad olla. Ole enda vastu aus.
  2. Luba endal leida kogemusi, mis seda esindab.
  3. Kujuta ette, et sa oled see praegu ja tunne seda püsivalt .
    Kasuta oma kujutlusvõimet, et saada selleks. Kasuta mis tahes tehnikat, mis aitab sul seda tunnet leida ja ela seda, nagu see oleks tõsi.
  4. Muuda oma sisemist olekut
    Alkeemiline protsess saab täielikuks, kui sa muutud oma soovitud olekuks seesmiselt. Kui sa tunned end seesmiselt selle inimesena, kelleks tahad saada, hakkab see peegelduma ka sinu välises maailmas.
  5. Ja mis kõige tähtsam – naudi seda 🙂
    Manifesteerimine peaks olema mänguline ja rõõmus kogemus. Naudi oma unistuste elluviimist.

P.S. On väga oluline rõhutada, et universum (ehk sina ise) ei ole siin, et sind karistada. Kui sa hoiad olekut tõeliselt praeguses hetkes ja jätkad sinna naasmist, kui komistad, pakub universum sulle kogemusi, mis on vajalikud sisemiste muutuste tegemiseks, et näha oma soovi täitumist välises maailmas. Ole selles olekus nüüd. See protsess võib käia üles ja alla, kuid see on loomulik võnkumise seadus. Lõpuks muutub see uueks normaalsuseks.

Jaga inspiratsiooni

Teadlikkus: olemise sügavus ja mõistmise algus

Teadlikkuses ei ole muutumist ega lõppu, mida saavutada. On vaid vaikne jälgimine ilma valiku ja hukkamõistuta, millest sünnib mõistmine.

Kipume sageli keskenduma trükitud tähtedele paberil, unustades samal ajal paberi enda. Samamoodi juhivad meie tähelepanu igapäevased mõtted ja tunded, jättes tihti tähelepanuta teadlikkuse sügavama tasandi, mis on alati olemas. See teadlikkus on kui taust, mis toetab kõiki meie meele ilminguid, just nagu paber toetab trükitud tähemärke.

Teadlikkuse olemus

Teadlikkus ei ole midagi, mida sa pead saavutama või mille poole püüdlema. See on seisund, kus sa lihtsalt oled. See tähendab, et oled täielikult kohal, vabastades end ootustest ja eesmärkidest. Teadlikkus ei otsi lõpp-punkti – see on lõputu ja ajatu seisund, kus sa oled ühenduses oma tõelise olemusega.

Vaikne jälgimine

Teadlikkus hõlmab vaikset jälgimist, ilma valikute ja hukkamõistuta. See tähendab, et sa vaatled oma mõtteid, tundeid ja kogemusi nii, nagu need on, ilma et püüaksid neid muuta või hinnata. Selline lähenemine avab ukse sügavamale mõistmisele ja aktsepteerimisele.

  • Valimiseta: Vaikne jälgimine tähendab, et sa ei vali, millised mõtted või tunded on paremad või halvemad; sa lihtsalt oled teadlik kõigest, mis esile tuleb.
  • Hukkamõistuta: Sa ei mõista hukka oma kogemusi ega reageeri neile negatiivselt. Selle asemel lased neil lihtsalt olla, andes neile võimaluse ise laheneda ja transformeeruda.

Selline teadlikkus viib sügava mõistmiseni. Kui sa vaatled oma sisemaailma sellisel viisil, hakkad nägema asju selgemalt ja objektiivsemalt. Sa mõistad oma mõtete ja tunnete päritolu ning nende mõju oma elule. See mõistmine ei tule läbi analüüsi või suure pingutuse, vaid läbi sügava ja vahetu teadlikkuse.

  • Mõistmine läbi teadlikkuse: Mõistmine, mis tekib teadlikkuse kaudu, on sügavam ja kestvam kui mõistusega arusaamine. See on otsene kogemus, mis muudab sinu suhtumist ja käitumist loomulikult ja pingutuseta.
  • Sisemine rahu: Teadlikkus loob sisemise rahu ja tasakaalu, kuna sa ei püüa pidevalt midagi muuta või parandada. Sa aktsepteerid elu sellisena, nagu see on ja leiad rahu selles aktsepteerimises.

Konkreetsed sammud teadlikkuse harjutamiseks

Teadlikkuse praktiseerimine nõuab pidevat tähelepanu ja kohalolekut. Siin on mõned sammud, kuidas seda teha:

  1. Ole hetkes: Keskendu praegusele hetkele. Lase lahti mineviku kahetsustest ja tuleviku muredest, olles täielikult kohal siin ja praegu.
  2. Jälgi vaikselt: Vaatle oma mõtteid ja tundeid ilma nendega kaasa minemata. Ole lihtsalt teadlik neist, ilma et püüaksid neid muuta või hinnata.
  3. Aktsepteeri: Võta omaks kõik, mis esile tuleb, ilma hukkamõistuta. Lase igal kogemusel olla selline, nagu see on.
  4. Praktiseeri regulaarselt: Teadlikkus nõuab järjepidevat praktikat. Mediteeri, tee teadlikkuse harjutusi ja ole teadlik oma igapäevaelus.

Mediteerimise praktiline kasu

Mediteerimine on üks tõhusamaid viise teadlikkuse praktiseerimiseks. Meditatsioon aitab suunata tähelepanu praegusele hetkele, kõrvaldades segajad ja tuues meele täielikku kohalolekusse. See tähendab, et sa ei lase oma mõtetel rännata mineviku kahetsuste või tuleviku murede juurde. Selle asemel oled täielikult teadlik ja kohal selles, mis toimub just praegu.

Regulaarne meditatsioon aitab vähendada stressi ja ärevust. Mediteerimise ajal rahuneb sümpaatiline närvisüsteem, mis vastutab võitle- või põgene-reaktsiooni eest. Selle tulemusena väheneb kehas kortisooli ja teiste stressihormoonide tase, mis omakorda toob kaasa rahulikuma ja tasakaalukama meele.  Meditatsioon võimaldab sul kogeda sügavat sisemist rahu, mis ei ole seotud väliste tingimustega. See tähendab, et isegi keset väliseid torme ja katsumusi, suudad leida rahu ja tasakaalu oma sisemuses. Meditatsioon aitab sul jõuda teadlikkuse tasandile, kus sa oled ühenduses oma tõelise olemusega, mis on alati rahulik ja muutumatu.

Teadvuse kogemine

Meditatsioon aitab sul kogeda teadvust kui eraldi olekut füüsilisest maailmast. Kui sa mediteerid, tõmbud sa oma meelte ja mõtete maailmast tagasi ja sukeldud sügavale oma teadvusse. See võimaldab sul kogeda end puhta teadvusena, mis ei ole seotud füüsilise maailma sündmuste ega nähtustega. Selline kogemus võib olla vabastav ja sügavalt transformeeriv, andes sulle uue perspektiivi ja mõistmise oma elust ja olemusest.

Ilma füüsilise maailma seoseta olek

Meditatsiooni kaudu saad kogeda hetki, kus sa ei ole seotud füüsilise maailma piirangutega. See on seisund, kus sa oled vaba igapäevastest muredest ja kohustustest, võimaldades sul tunnetada oma olemuse sügavust ja laienemist. See on kui ajutine vabanemine materiaalsest maailmast, mis aitab sul taastada ja uuendada oma vaimset ja emotsionaalset tasakaalu. Oma kogemusest saan öelda, et on tunne nagu oleksidki kõik, kogu universum – puudub sinu keha, aeg ja ruum. Lihtsalt oled.

Supermina materjalide soovitused:

Teadlikkus ei püüa midagi saavutada ega kuhugi jõuda. See on sügav ja vaikne olemine, kus puudub valik ja hukkamõist, millest sünnib tõeline mõistmine.

Päikest 🌞,
Reilika

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651


Supermina eesmärk on aidata sul avastada oma tõeline potentsiaal ja elada elu täis küllust ja rahu. Liitu Superminaga ja alusta oma teekonda sisemise rahuni juba täna!

Jaga inspiratsiooni

Tervis, toit ja ravimid

Meie toitumisharjumused on muutunud ülimalt ebatervislikeks. Elame maailmas, kus mugavus, kiired lahendused ja kunstlikud maitsed on esikohal. Toitumine, mis on rikas töödeldud toitude ja vaene värske toidu poolest, on seotud paljude krooniliste haigustega – diabeet, kõrge vererõhk, südamehaigused jne. See kehtib enamuse krooniliste haiguste puhul. Meie lauale jõuab liiga sageli tooteid, mis on täis suhkruid, rasvu ja kunstlikke koostisosi, kuid mis sisaldavad vähe neid mikro- ja makrotoitaineid, mida meie keha päriselt vajab.

Mis seal salata, ka mul endal on lihtne sellesse toidulõksu langeda. Õnneks alatest sellest, kui hakkasin teadlikult elu uurima ja jälgima, järjest vähem.

Selline ebatervislik toitumine on viinud meid järjest suuremasse tervisekriisi. Üha rohkem inimesi vaevleb terviseprobleemide käes ja sõltub sõna otseses mõttes ravimitest. Kindlasti tead ka sina mitmeid selliseid inimesi või oled ise ravimite lõksus. Tegelikult saab paljusid neist haigustest edukalt ennetada või hoida kontrolli all toitumise ja elustiili muutustega.

Ravimid, mis on mõeldud sümptomite leevendamiseks, on muutunud meie igapäevaelu osaks. Selle asemel, et otsida tervislikke ja püsivaid lahendusi, pöördume sageli tablettide ja kapslite poole. Ravimite võtmine on muutunud tavaliseks vastuseks terviseprobleemidele, mille juurpõhjuseid ei käsitleta. Nende abil on lihtne vastutus enda õlult ära anda ja vältida rasket iseenda muutmise tööd.

See sõltuvus ravimitest on sümptom palju suuremast probleemist: süsteemist, mis seab esikohale kasumi, mitte tervise.

Ravimite neelamine toitumisvalikute tagajärgede kompenseerimiseks on ohtlik. See eraldab meid reaalsusest, mida me sööme ja kuidas elame. Me usume, et tervist saab osta purgist, kuid see lahendus ei tegele tegelike põhjustega. Selle asemel peaksime keskenduma tervislikule ja tasakaalustatud toitumisele, mis toetab meie keha loomulikku võimet terveneda ja püsida tervena.

Me ei peaks sümptomeid alla suruma, vaid eemaldama nende põhjused. Keha teeb kõik, mida suudab enda tervendamiseks. Kui sümptomid ilmnevad, ei ole see viga. Sümptomid ei ole vaenlased. Meie keha ei tööta valesti, kui püüab end puhastada ja parandada. Kui hakata sümptomitega tegelema kui vaenlastega neid maha surudes, siis tegelikult takistame keha loomulikku paranemisprotsessi. Kui võtad midagi, mis peatab sümptomid, on keha olukord halvem kui enne. Keha on imeline ja tal on kogu tarkus, et ennast ise tervendada. Sama tarkus, mis loob elu.

Kui soovid, et sümptomid kaoksid, eemalda nende põhjus – lõpeta oma keha mürgitamine vale toidu ja mõtetega. Naase loomuliku inimesele mõeldud juurde, ole päikse ja värsket õhku käes, maga piisavalt, joo vett ning su keha lõpetab puhastuse ja sümptomid kaovad, kui neid enam vaja pole. Kui segad vahele, võib lihtne nohu kergesti muutuda raskemaks haiguseks, sest töötad keha vastu ja teed selle puhastus- ja parandustöö palju raskemaks.

Iga söögikord on võimalus tervendada, toita ja positiivselt mõjutada. Ära raiska seda võimalust.

Pea meeles: et ennast tervendada, pead sa UNUSTAMA kõik valed, millesse sind on õpetatud uskuma, ja ÕPPIMA uuesti tõde tervise kohta. Sa otsid pidevalt “imerohtu” tervenemiseks, kuid tegelikult oled sina ise see “RAVI”. Ainult sinu keha suudab ennast ükskõik millisest haigusest tervendada.

 

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

 

Jaga inspiratsiooni

Kuidas manifesteerimine tõeliselt töötab

See info, mida jagan, võib olla sinu jaoks suur avastus või midagi sellist, mida sa ei taha või ei võtagi omaks. See oleneb täpselt sellest, kes sa oled ja mida sa usud.

Manifesteerimine ei ole tegelikult see, mida me sageli arvame. Meil kõigil on uskumusi, mis on osutunud müütideks. Ka minul on olnud palju selliseid uskumusi, mis järk-järgult murduvad ja asenduvad uutega. Hetkel olen protsessis, kus iga päev selgineb mulle järjest enam, kes ma olen – sünkroonsused, mõtted, inimesed, olukorrad, info laadimised – kõik järjest viitavad suunda, kuhu pean liikuma oma tões. See kõik on saanud nii ilmsiks, et ei ole muud võimalust kui seda teed järgida.

Manifesteerimine ja müüdid

Kindlasti oled kuulnud, et manifesteerimine tähendab eesmärgistamist, positiivset mõtlemist, unistuste visualiseerimist, tegutsemist. Ka mina ise olen seda detailselt jaganud ja sellest rääkinud. Kuid see on ainult jäämäe tipp ja kõik need sammud ei ole isegi alati vajalikud. Tegelik manifesteerimine läheb palju sügavamale. See hõlmab meie alateadvuses juurdunud uskumusi ja tõekspidamisi, mis määravad meie reaalsuse.

Manifesteerimine on asjade, millega oleme ühel sagedusel, nähtavaks tegemine meie reaalsuses.

Näiteks, kui sul on sügaval sees juurdunud uskumus, et sa ei vääri edu, siis võivad kõik sinu positiivsed mõtted ja visualiseerimised osutuda viljatuks. Võid visualiseerida oma unistusi hommikust õhtuni, kuid kui sügaval alateadvuses on uskumus, et sa pole piisavalt hea või et edu on kättesaamatu, jääb soovitud tulemus saavutamata. See on nagu püüda kasvatada lilli kiviklibusel pinnasel – see lihtsalt ei tööta.

Meie alateadvust võib võrrelda võimsa arvutiga, mis juhib meie mõtteid ja käitumist. Kui oleme lapsena kogenud kriitikat või ebaõnnestumisi, võivad need kogemused juurduda sügavale meie alateadvusesse ja kujundada meie uskumusi iseendast ja maailmast. Näiteks, kui sulle on lapsena korduvalt öeldud, et sa ei ole piisavalt hea, võib see uskumus püsida täiskasvanueas ja mõjutada sinu enesekindlust.

Tegelik manifesteerimine tähendab arusaamist, kes tegelikult oled (mitte inimesena, vaid päris sina), oma sisemaailma sügavamat mõistmist. See hõlmab meie alateadvuses peituvate negatiivsete uskumuste avastamist ja ümberkujundamist. Alles siis, kui me suudame need sügavad uskumused ümber kujundada, hakkavad meie unistused tõeliselt manifesteeruma.

Minu isiklik teekond

Olen avastanud, et paljud minu varasemad uskumused on olnud piiravad ja põhinenud valedel arusaamadel. Näiteks uskusin, et edu saavutamiseks peab hullult rabelema ja palju töötama. See uskumus tekitas minus pidevalt stressi ja ka põhjustas korraliku läbipõlemise. Uskusin, et mingid ametinimetused on olulised. Hetkel “couldn’t care less” ehk siis mul ei ole vaja mingit illusoorset ametinimetust. Meie enda loodud konstruktsiooni näitamaks, kui edukad oleme. Nüüd mõeldes sellele tundub see nii ebaoluline, sest ilma selleta olen palju kergemas olekus, sest puudub kinnisidee kusagile redelil tõusta. Mis veel lõbusam, et kuna oman ise ettevõtteid, siis saan panna endale misiganes ametinimetuse tahan, kasvõi võlur!

Aja jooksul hakkasin neid uskumusi, mis seotud töö, materiaalsuse ja manifesteerimisega, kahtluse alla seadma. Kas tõesti peab edu tulema läbi kannatuste? Mis siis, kui edu võiks tulla kerguse ja rõõmuga? Mis on üldse edu? Mis on elu? Kes ma olen?

Hakkasin neid piiravaid uskumusi ümber programmeerima, asendades need toetavamate ja võimestavate uskumustega. Nüüd, kui olen ise “enesearengu” maailmas sees ja tegelen sellega igapäevaselt, jõuavad avastused ja info minuni tohutu kiiruse ja kergusega – läbi juhuste, meditatsioonis, teiste inimeste jne. Pidevalt pisut minu uskumusi korrigeerides. Tuleb lihtsalt olla avatud.

Uued uskumused

Nüüd usun, et edu ja küllus on loomulikud seisundid, mida me kõik väärime. Uskudes sellesse täielikult ja ilma kahtlusteta, hakkasin nägema positiivseid muutusi oma elus. See oli nagu uue ukse avamine, mis viis mind täiesti uue reaalsuse juurde. See on füüsiliselt kehas lausa tuntav erisus.

Minu kogemused on muutunud ja tõmban ligi võimalusi ja inimesi, kes toetavad minu kasvu ja edu.

Kõige olulisem on see, et ma saan järjest enam aru, kes ma päriselt olen, kuulan rohkem oma sisemist häält ja intuitsiooni. Usaldan oma sisemist juhatust ja teen otsuseid, mis tunduvad mulle õiged ja kooskõlas minu tõeliste soovidega. See sisemine teadmine aitab leida lahendusi, mida ma varem ei oleks osanud näha.

Minu sisemine dialoog on muutunud positiivsemaks ja toetavamaks. Jälgin teadlikult oma mõtteid ja tundeid, suunan neid positiivsusele. Iga kord, kui märkan negatiivset mõtet või kahtlust, teen teadliku otsuse see ümber kujundada. Õpin olema ja elama juba see versioon iseendast, kellel on kõik olemas.

Tee selgeks oma uskumused

Kui tahad oma reaalsust tõeliselt muuta, alusta oma uskumuste uurimise ja ümberkujundamisega. Küsi endalt, millised uskumused sind toetavad ja millised piiravad. Ole aus ja julge oma uskumusi kahtluse alla seadma. Kui leiad piiravaid uskumusi, asenda need endale sobivate uskumustega.

Võta aega, et märgata, millised mõtted ja uskumused sind igapäevaselt saadavad. Kas need uskumused on sind toetanud või takistanud? Kas need tunduvad loogilised? Kas tahad uskuda midagi muud?

Kui oled piiravad uskumused tuvastanud, hakka teadlikult neid ümber kujundama.

Kas on vajalik pidevalt pingutada ja vaeva näha?

Kas tõesti on vaja pidevalt pingutada ja vaeva näha, nagu me sageli usume? Loomine peaks olema põnev ja vaimustav. Mitte ainult tulemus ei ole oluline, vaid ka see protsess ja teekond, kelleks sa selle aja jooksul saad. Kui me keskendume ainult lõpptulemusele, võime kaotada rõõmu ja rahulolu, mis tuleneb teekonnast endast. Manifesteerimise võlu seisneb just selles, et me õpime nautima igat hetke ja kogemust, mis viib meid lähemale meie unistustele.

Mõtle näiteks loomingulise protsessi peale. Kui oled kunstnik, muusik või kirjanik, siis tead, et loomeprotsess ise on sama oluline kui lõpptulemus. See on teekond, mille käigus sa avastad iseennast, arendad oma oskusi ja väljendad oma sisemist maailma.

Manifesteerimine ei pea olema keeruline

Tegelikult ei pea manifesteerimine olema keeruline protsess. See on täpselt selline, nagu meie ise oleme ja mida ise usume. Me manifesteerime mitte seda, mida tahame, vaid seda, kes me oleme. Kui meie sisemine maailm on täis rõõmu, rahu ja küllust, siis peegeldub see ka meie välises reaalsuses.

Alistu tõele

Manifesteerimise tõeline saladus peitub selles, et alistuda oma tõele täielikult. Kui usud millessegi kogu oma olemusega, hakkab see uskumus kujundama sinu reaalsust.

Manifesteerimine ei ole lihtsalt soovide väljaütlemine. See on sügav ja teadlik, samas ülilihtne ja lõbus protsess, mis hõlmab meie mõtete, tunnete ja uskumuste ümberkujundamist. Kui suudame seda teha, saame luua elu, mida tõeliselt soovime.

Manifesteerimine ei ole ühekordne tegevus, vaid eluviis. Ole avatud muutustele ja kasvu võimalustele ning usalda, et universum toetab sind sinu teekonnal.

 

Päikest 🌞,
Reilika

 

Reilika Rootsma-Trall
supermina.ee
IG: https://www.instagram.com/supermina.ee/
FB: https://www.facebook.com/Supermina.ee/
FB kogukond: https://www.facebook.com/groups/794768615997651

 

Jaga inspiratsiooni